Ultimele Stiri

Emisiune Realitatea.NET

Culisele Statului Paralel

Emisiune Realitatea.NET

100%

Emisiune Realitatea.NET

Raport de zi

Emisiune Realitatea.NET

Lecția de drept

Emisiune Realitatea.NET

Dosar de candidat
















Editoriale

Ana Maria Păcuraru
Ana Maria Păcuraru: Rolul strategic al Turciei în energie, securitatea regională și parteneriatele economice
În ultimii ani, Turcia a devenit un hub esențial pentru gazoductele care transportă energie din Rusia, Azerbaidjan și Iran. Această dezvoltare ridică întrebarea: vom vedea și un gazoduct din Turkmenistan în viitorul apropiat? În plus, proiectul de exploatare a rezervelor de gaze offshore de pe coasta Libiei este o altă inițiativă importantă. Ambele proiecte indică strategia ambițioasă a Turciei de a-și securiza poziția ca o țară majoră de tranzit energetic. Pe măsură ce dinamica energiei evoluează, rolul Turciei în acest sector va continua să crească, posibil ducând la parteneriate mai robuste și la o influență geopolitică sporită.



Realizatoarea Realitatea Plus Ana Maria Păcuraru
Ana-Maria Păcuraru | România este mai mult decât o națiune, este casa inimii mele!
România, pentru mine, este mai mult decât o națiune; este casa inimii mele. Aici am făcut primii pași, aici am învățat să vorbesc și să iubesc, aici mi-am adus pe lume primul copil și urmează sa îl aduc și pe cel de-al doilea. În România, am învățat să valorizez și să protejez patrimoniul nostru cultural. Fiecare port popular, cântec tradițional și doină este o mărturie a rădăcinilor noastre adânci. În fiecare colț al acestei țări, există ceva de văzut, ceva de învățat.

Alegeri 2024. Tu decizi!





Stiri Politice



Doru Trăilă și Valeriu Stoica/ Colaj foto
Legătura dintre Doru Trăilă și Valeriu Stoica. Cum a ajuns avocatul Statului Paralel coleg de muncă cu fostul ministru: dezvăluiri uluitoare
Apar noi dezvăluiri despre legătura avocatului din gruparea lui Coldea, Doru Trăilă cu Valeriu Stoica, fost ministru al justiției între anii 1996 și 2000. Pe lângă faptul că între aceștia există o relație de rudenie, Valeriu Stoica fiind nașul de cununie al lui Doru Trăilă, cei doi au ajuns să fie și colegi de muncă, la Centrul de soluționare alternativă a litigiilor în domeniul bancar. Chiar și așa, Stoica neagă orice colaborare în prezent cu Trăilă. 

Caz șocant în București: bebeluș cu două capete, născut viu. Mama știa de malformație
Sprijin de până la 15.000 de lei pentru cuplurile infertile. Anunțul premierului Ciolacu
Premierul Marcel Ciolacu a anunţat joi, că în şedinţa Executivului va fi aprobată o măsură importantă pentru persoanele şi cuplurile infertile care doresc să aibă copii. Potrivit lui Ciolacu, acestea vor putea beneficia de sprijin de până la 15.000 de lei pentru asigurarea medicamentelor şi procedurilor de specialitate în ţară. În acest sens, va fi suplimentat bugetul Ministerului cu 150 de milioane lei, pentru a acoperi aproximativ 10.000 de beneficiari.



Stiri Economice

Ciolacu confirmă majorarea salariului minim de la 1 iulie. Ce se întâmplă cu punctul de amendă: decizia luată de guvernanți
Ciolacu confirmă majorarea salariului minim de la 1 iulie. Ce se întâmplă cu punctul de amendă: decizia luată de guvernanți
Creșterea salariului minim la 3.700 de lei de la 1 iulie va veni la pachet cu majorarea de la 200 de lei la 300 de lei a sumei care nu se taxează din salariul minim brut, dar și cu înghețarea punctului de amendă până la sfârșitul acestui an, a anunțat joi, înaintea ședinței de Guvern, premierul Marcel Ciolacu. Potrivit premierului, cele două măsuri vor fi adoptate prin două acte separate săptămâna viitoare.




Stiri Actuale

Marcel Boloș
Bani mai mulți pentru IMM-uri. Boloș (PNL): Suplimentăm IMM Plus cu aproximativ 2,5 miliarde lei, sume necesare pentru proiectele de investiţii
”Analizăm posibilitatea să suplimentăm bugetul schemei cu aproximativ 2,5 miliarde lei, cât ne permite regulamentul Comisiei Europene, cu condiţia să asigurăm accesul la finanţare pentru firmele care nu dispun de sumele necesare pentru proiectele de investiţii, nu pentru capital de lucru”, a transmis ministrul Finanțelor, Marcel Boloş, cu privire la programul IMM Plus.

Cetățeanul chinez a fost considerat de SRI un pericol la adresa securității naționale
Noi detalii despre chinezul implicat în caracatița coldistă. Fratele șeful SIE, implicat în cazul chinezului
Apar noi detalii despre cetățeanul chinez care i-a făcut legătura denunțătorului Cătălin Hideg cu Florian Coldea, și care a fost audiat de către DNA în dosarul generalului negru. Acesta apare într-un caz de trafic de minore în care e pomenit și numele ofițerului SRI Gabriel Predoiu, fratele șefului executiv al SIE, Silviu Predoiu. Locul în care victimele erau obligate să întrețină relații sexuale erau chiar mai multe apartamente din București. În ciuda faptelor acestora, indivizii au scăpat nepedepsiți cu ajutorul procurorilor. Atenție, urmează informații cu puternic impact emoțional!

3 funcționari din Ministerul Sănătății, trimiși în judecată pentru FRAUDAREA unui concurs de angajare
3 funcționari din Ministerul Sănătății, trimiși în judecată pentru FRAUDAREA unui concurs de angajare
Un director şi doi funcţionari de la Ministerul Sănătăţii au fost trimişi în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru fraudarea unui concurs. Concret, cei trei funcționari publici sunt judecați pentru comiterea infracţiunii de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, fiind acuzaţi că au fraudat un concurs de angajare. Aceștia ar fi transmis unei femei, care era şi singura candidată înscrisă la concurs, subiectele la proba scrisă, înainte de desfăşurarea examenului.


Stiri din Justiție


Bodan Neidoni (cu ochelari), alături de generalul Florian Coldea
Vila lui Coldea, pe numele lui Neidoni. Cuibul de lux al generalului negru, ascuns pe Coasta de Azur. Anchetă explozivă - VIDEO
Florian Coldea ar deține o casă pe numele lui Bogdan Neidoni la Monte Carlo, chiar pe Coasta de Azur. Complexul de lux ar fi fost cumpărat în urmă cu 6 ani, conform declarațiilor făcute de Marian Vanghelie. Neidoni este un prieten de-ai lui Coldea, chiar din perioada academiei de informații. Amândoi au avut o ascensiune fulminantă, primul în afaceri, al doilea până la vârful SRI. 



Stiri despre Vreme





Stiri din Sport