Marcel Ciolacu, despre gașca lui Coldea: „Eu nu știu cum pot dormi noaptea câte vieți au distrus”
Marcel Ciolacu, despre gașca lui Coldea: „Eu nu știu cum pot dormi noaptea câte vieți au distrus”
În platou la Realitatea PLUS, premierul României - Marcel Ciolacu a exprimat critici vehemente la adresa celor din gașca lui Coldea implicați în abuzuri judiciare și corupție. Întrebat despre implicarea unor persoane precum Florian Coldea și Dumitru Dumbravă în fabricarea de dosare la comandă, Ciolacu a avut un răspuns ferm: „Eu nu știu cum pot dormi noaptea, câte vieți au distrus”.





Ultimele Stiri

Emisiune Realitatea.NET

Culisele Statului Paralel

Emisiune Realitatea.NET

100%

Emisiune Realitatea.NET

Raport de zi

Emisiune Realitatea.NET

Lecția de drept

Emisiune Realitatea.NET

Dosar de candidat















Virusul H5N1 al gripei aviare este privit ca o potențială amenințare pandemică
Se pregătește un nou tip de vaccin în Europa și SUA. Cine va fi obligat să urmeze tratamentul?
Statele Unite ale Americii și ţările europene iau măsuri pentru a achiziționa sau produce vaccinuri împotriva virusului gripei aviare H5N1. Tratamentul ar putea fi utilizat la protejarea lucrătorilor expuși riscului de infecţie din sectoare precum creșterea păsărilor şi lactatelor, pe fondul avertismentelor că anumite mutații ale virusului aviar pot deveni la fel de periculoase precum coronavirusurile.

ACTUAL


Editoriale

Ana Maria Păcuraru
Ana Maria Păcuraru: Rolul strategic al Turciei în energie, securitatea regională și parteneriatele economice
În ultimii ani, Turcia a devenit un hub esențial pentru gazoductele care transportă energie din Rusia, Azerbaidjan și Iran. Această dezvoltare ridică întrebarea: vom vedea și un gazoduct din Turkmenistan în viitorul apropiat? În plus, proiectul de exploatare a rezervelor de gaze offshore de pe coasta Libiei este o altă inițiativă importantă. Ambele proiecte indică strategia ambițioasă a Turciei de a-și securiza poziția ca o țară majoră de tranzit energetic. Pe măsură ce dinamica energiei evoluează, rolul Turciei în acest sector va continua să crească, posibil ducând la parteneriate mai robuste și la o influență geopolitică sporită.



Realizatoarea Realitatea Plus Ana Maria Păcuraru
Ana-Maria Păcuraru | România este mai mult decât o națiune, este casa inimii mele!
România, pentru mine, este mai mult decât o națiune; este casa inimii mele. Aici am făcut primii pași, aici am învățat să vorbesc și să iubesc, aici mi-am adus pe lume primul copil și urmează sa îl aduc și pe cel de-al doilea. În România, am învățat să valorizez și să protejez patrimoniul nostru cultural. Fiecare port popular, cântec tradițional și doină este o mărturie a rădăcinilor noastre adânci. În fiecare colț al acestei țări, există ceva de văzut, ceva de învățat.

Alegeri 2024. Tu decizi!


Senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc: Esența pachetului de legi inițiate în sprijinul bolnavilor de cancer vine din speranța în vindecare
Senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc: Esența pachetului de legi inițiate în sprijinul bolnavilor de cancer vine din speranța în vindecare
Bolnavii de cancer din România continuă să aibă nevoie de sprijin semnificativ, iar senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc, ea însăși o supraviețuitoare a acestei boli, a adus acest mesaj în plenul Senatului. Într-un discurs emoționant, Pauliuc a subliniat importanța pachetului de legi pe care l-a inițiat, subliniind că esența acestor măsuri legislative vine din speranța în vindecare și din dorința de a oferi pacienților cu cancer șansa la o viață mai bună.

TU DECIZI. Dosar de candidat. Lucian Judele, avere controversată: câștigă doar 116 lei pe an
TU DECIZI. Dosar de candidat. Lucian Judele, avere controversată: câștigă doar 116 lei pe an
Astăzi la rubrica „Tu decizi! Dosar de candidat” discutăm despre Lucian Judele, candidatul USR pentru funcția de primar al sectorului 3. Din poziția de viceprimar, a intrat în atenția publică după ce a fost săltat de poliție din toaleta unei școli din sector, dar și după ce s-a trezit cu telefonul aruncat pe geam în timpul unei ședințe de consiliu local. Dacă merită sau nu votul tău, tu decizi după ce urmărești analiza care urmează. 


Stiri Politice

Victor Ponta a fost la un moment dat în relații cordiale cu Florian Coldea
Ponta a explodat, după ce a auzit ce a spus Băsescu despre Coldea: "Băsescu minte, ca de obicei!"
Victor Ponta a făcut dezvăluiri în exclusivitate despre mafia din jurul lui Florian Coldea, cu care spune că s-a văzut de zeci de ori! Fostul premier al României crede că principalul vinovat pentru ascensiunea generalului este nimeni altul decât Traian Băsescu, cel care ar fi controlat serviciile în timpul mandatului. "Băsescu este mincinos", spune Ponta, după ce fostul șef de stat s-a dezis fără nicio remușcare de Coldea și Kovesi. În plus, întrebat despre dosarele care i s-au deschis în timpul mandatului, Ponta nu a vrut să confirme dacă în spatele lor se afla Coldea. 






Stiri Economice





Stiri Actuale





Stiri din Justiție

Elena Udrea
DENUNȚUL integral al ministrului Elena Udrea împotriva boss-ului Statului Paralel, Florian Coldea: pe cine avea la mână, de fapt, Generalul Negru? DOCUMENT EXCLUSIV
Pe 30 ianuarie 2015, Elena Udrea a făcut, la DNA, un denunț împotriva generalului Florian Coldea, director interimar al SRI, la acea vreme, pe care îl acuză că a instrumentat campania împotriva sa odată cu Dosarul Microsoft, și spune că acesta i-ar fi cerut fostului soț, Dorin Cocoș, o jumătate de milion de euro! În denunţ este amintită și Laura Codruța Kovesi, pe atunci procuror-şef al DNA, dar se vorbește și despre intervenții în actul de justiție și genți cu bani primite.



Elena Udrea, acuzații dure la adresa omului lui Coldea. Șeful penitenciarelor nu o lasă să-și vadă fetița Exclusiv
Elena Udrea, acuzații dure la adresa omului lui Coldea. Șeful penitenciarelor nu o lasă să-și vadă fetița
Soțul Elenei Udrea, Alexandru Alexandrov, a făcut dezvăluiri explozive ldespre dosarele măsluite în cazul partenerei sale. În exclusivitate pentru Realitatea PLUS, Alexandrov a relatat cum a acționat statul paralel pentru arestarea fostului ministru al Turismului. Totodată, Elena Udrea a transmis din închisoare un mesaj tranșant către Florian Coldea, cel pe care l-a numit „stăpânul cătușelor”. 

Stiri despre Vreme





Stiri din Sport