Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița nu mai are emoția retrogradării și își permite „luxul” să abordeze ultimele meciuri din Liga 2 fără presiunea rezultatului! Totuși, Flavius Stoican dorește să câștige toate meciurile rămase, chiar dacă la nivelul lotului va avea loc o rotație a jucătorilor. Antrenorul rosso-nerilor le va da șansa fotbaliștilor care au prins mai puține minute să dovedească că merită să facă parte din lotul Reșiței și în sezonul viitor!

Caraş-Severin, Romania
















Advertorial

REȘIȚA. Ministerul Finanțelor. Agenția Națională de Administrare Fiscală. Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Timişoara. Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Caraş-Severin. Serviciul Colectare şi Executare Silită Persoane Fizice. Dosar de executare nr.: 1690214113670. Nr. 9356 / 16.04.2024. Anunţ privind anularea licitației de vânzare bunuri imobile.

Ştirile judeţului Caraş-Severin

CARAȘ-SEVERIN – Zilnic ne parvin informaţii de tot felul. Unele nu pot fi dezvoltate astfel încât să iasă articole de ziar. Altele sunt amuzante, altele chiar inutile. Încercăm să vă mai plimbăm printre şuşoteli de prin toate domeniile, jocuri de culise de prin politică. Toate au un sâmbure de adevăr, asta să vă fie clar, însă modul în care sunt scrise le duce în zona pamfletului. Că sunt utile sau inutile, vedeţi voi! Noi vi le oferim pentru că le ştim. Şi, credeţi-ne, ştim multe!

CARANSEBEȘ – Omul de afaceri lugojean care încearcă să revitalizeze aeroportul din Caransebeș a semnat marți cu o firmă germană un acord pentru dezvoltarea unei investiții de câteva zeci de milioane de euro în aviația sustenabilă. Adică zboruri cu avioane electrice sau hibrid spre diverse destinații. Asta după mai bine de 6 luni de discuții și negocieri între Gabriel Olariu și grupul german Evia Aero!

CARANSEBEȘ – Este vorba de Generală 8, din cartierul Cazărmii, pentru care primarul Felix Borcean a semnat ieri contractul cu firma care se va ocupa de renovarea energetică. Este aceeași firmă din Oțelu Roșu, Avalis 2002, care a câștigat zilele trecute licitația și pentru Generală 2. Investițiile sunt cu bani din PNRR și urmează acum emiterea ordinului de începere a lucrărilor!


Advertorial

Advertorial