Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Horoscop
Umor
Comentarii
Remember
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6373
De la 07 Ianuarie 2003
123393820

De ce-ar vrea Silegeanu primar de Botoşani?

  • Ioan Rotundu
  • 17 May 2024, 21:28

Sunt 7 candidaţi care râvnesc la funcţia de primar al municipiului Botoşani. Dintre aceştia doar 3 merită luaţi în discuţie, respectiv Cosmin Andrei - PSD actual primar, Cătălin Flutur - PNL fost şi, probabil, viitor primar şi nelipsitul om de afaceri Cătălin Silegeanu – AUR, candidat fără loc. Ceilalţi 4 nici nu merită enunţaţi pentru că sunt iepuraşii unor partide marginale sau independenţi care vor să fie luaţi în seamă.
Încerc să schiţez un portret pentru candidatul AUR, afaceristul Cătălin Silegeanu. El este patronul societăţii Hidroplasto SRL cu sediul în Cătămărăşti Deal. În anul 2022, pentru că pe anul 2023 bilanţul contabil n-a fost dat publicităţii de către Ministerul Finanţelor, Silegeanu a realizat o cifră de afaceri de 12 milioane de lei cu un profit net de 716 mii lei, totul cu numai 5 angajaţi. Mai are şi datorii în sumă de 5,7 milioane lei, aici intrând şi obligaţiile fiscale către Fisc neachitate.
Dar, ca om de afaceri şi manager ce este, Silegeanu ar fi trebuit să vină în campania electorală cu un program aplicat nevoilor reale ale Botoşaniului, el susţine doar că ar fi nevoie de o schimbare de primar. Da, va fi o schimbare de primar, dar nu el va fi alesul.
Mai are Silegeanu mania femeilor, la acest capitol fiind mai experimentat decât actualul primar Cosmin Andrei. Aventurile sexuale prin Bucureşti ale lui Silegeanu, ce-au costat şi o mie de euro pe noapte, au făcut deliciul presei centrale.
Pe cei amatori de picanterii îi invit să citească articolul intitulat „Botoşănenii să stea cu ochii pe neveste - Silegeanu, afaceristul plin de datorii ce se vrea primar de Botoşani” postat pe site-ul Jurnalului în 18 august 2020.
Cu un astfel de comportament, nici că se putea să candideze din partea unui alt partid decât AUR. La experienţa de învins din septembrie 2020 o va adăuga şi pe cea din 9 iunie a.c.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Catrenul săptămânii: - Electorală -
Ioan Mamaische
Horoscopul săptămânii 13 – 19.05.2024
Bancul săptămânii: Tâlcul oftatului
Demascaţi public candidaţii impostori, indiferent a cui partid sunt
Ioan Rotundu
Reportaj vide - Botosaniul lui Portariuc
Cine sunt ”sataniştii” candidatului PSD de la Ibăneşti
Ioan Rotundu
Vicele Cuibar, după ce-a clocit la PNL, se vrea primar PSD
Opan Rotundu
Reportaj vide - Botosaniul lui Portariuc 2
Puşi sub control judiciar, stau la taifas cu persoanele interzise
Ioan Rotundu
Deputatul PSD Dan Şlincu şi-a pus cumătrul penal candidat
Ioan Rotundu
Popescu n-a tăiat panglici, dar a demolat din ce-a găsit
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur
Ultimele articole de pe blog