NOUTATI

Directionează 3,5% din impozitul pe venitul tău către Speranța TV și Radio Vocea Speranței

Speranța TV și Radio Vocea Sperantei există pentru ca oamenii din jurul nostru să poata primi, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamană, vestea cea bună ca viața aceasta poate fi mai frumoasă, mai sigură, mai liniștită, mai sănătoasă, mai plină de sens.
Mai mult, vestea cea bună ...

17 apr 2024

Speranța TV și Radio Vocea Speranței au lansat campania „Speranță în întuneric”

Prin campania „Speranță în întuneric”,  Speranța TV si Radio Vocea Speranței oferă persoanelor nevăzătoare sau cu deficiențe de vedere, dispozitive audio prin care să asculte Biblia și programele Radio Vocea Speranței.  
Proiectul „Speranța în întuneric”  a fost demarat la Biserica de Centură București. La eveniment au participat colegi din echipa Centrului Media Adventist și ...

17 apr 2024

Ploi abundente în Dubai. Traficul aerian a fost perturbat, iar mai multe case și autostrăzi ...

17.04.2024 - Precipitații abundente au lovit Emiratele Arabe Unite, inundând autostrăzile principale și perturbând zborurile pe Aeroportul Internațional Dubai – în cadrul a ceea ce guvernul a descris ca fiind cele mai abundente ploi din ultimii 75 de ani, potrivit The Guardian.
Ploile sunt neobișnuite în Emiratele Arabe Unite, din Peninsula ...

17 apr 2024

Ziua internatională a hemofiliei este marcată anual în data de 17 aprilie

17.04.2024 - Scopul acestei zile este de a informa publicul larg despre maladie, dar și despre tulburările hemoragice ereditare.
Hemofilia este o boală ereditară, cauzată de o anomalie genetică. Aceasta este caracterizată de lipsa sau deficitul unui factor de coagulare din sânge ce împiedică oprirea hemoragiilor. Cu un tratament și ...

17 apr 2024

map