Iohannis, la Summitul B9 de la Riga: Să rămânem concentrați pe îmbunătățirea securității pe Flancul Estic al NATO

Preşedintele Klaus Iohannis participă, marţi, la Summitul Formatului Bucureşti 9 (B9), care are loc la Riga, în Letonia, unde a pledat pentru o atenţie sporită asupra situaţiei de securitate din regiunea Mării Negre şi pentru continuarea sprijinului acordat statelor cele mai expuse din regiune, precum Republica Moldova.
Timothy Garton Ash

Reputat istoric: Treziți-vă! După aceste alegeri, Europa este din nou în pericol

Nu lăsați pe nimeni să vă spună că rezultatele europarlamentarelor nu sunt „atât de rele”, scrie Timothy Garton Ash.

Alegeri locale 2024. Primarii Capitalei pentru următorii patru ani. Suspans în sectoarele 1 și 2

Rezultatele finale vor întârzia, pentru că unele Birouri Electorale Judeţene au decis suspendarea preluării buletinelor de vot până marţi dimineaţă. Decizia a fost luată din cauza oboselii reprezentanţilor secţiilor de votare şi a caniculei.  Sunt problem şi la sectorul I al Capitalei, unde Clotilde Armand a depus cerere de renumărare a voturilor.

ACTUALITATE

Centrala Nucleară Cernavodă

Alertă la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Incendiu minor la una dintre pompe

Alertă la Centrala Nucleară de la Cernavodă.  Mai exact la Unitatea 2 a Centralei. Potrivit primelor informaţii ar fi vorba despre un incendiu minor localizat la una dintre pompe.

Nicuşor Dan afirmă că l-a felicitat Marcel Ciolacu: Mi-a spus că ar trebui să vorbim de viitorul Bucureştiului

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a afirmat, marţi, că prim-ministrul Marcel Ciolacu l-a sunat pentru a-l felicita în urma obţinerii unui nou mandat şi i-a transmis că ar trebui să discute privind viitorul Bucureştiului.

Prezenţă de 2% în două secţii de votare dintr-o comună în care mii de ucraineni şi-au stabilit domiciliul fictiv

Două secţii de votare din judeţul Botoşani au avut duminică o prezenţă la urne de doar 2%, potrivit datelor centralizate de Autoritatea Electorală Permanentă.

Marţi şi miercuri, caniculă în Bucureşti. Valorile maxime vor atinge 37 de grade

Vremea va fi caniculară în Bucureşti pe parcursul zilelor de marţi şi miercuri, cu valori termice maxime de 37 de grade şi minime de 20 de grade, informează Adminstraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Furtuni de vară extrem de violente în mai multe zone din țară. Vijeliile și grindina au făcut pagube însemnate

Vijeliile şi grindina au făcut prăpad în mai multe zone din ţară. Furtuna s-a abătut și asupra Capitalei unde pompierii au fost chemați în ajutor să îndepărteze copacii căzuți.

Doi oameni au murit după prăbușirea unui avion militar rus, în timpul unui zbor de antrenament în Caucaz

Un avion militar rus s-a prăbuşit în Osetia de Nord, în Caucaz, în timpul unui zbor de antrenament, iar cei doi membri ai echipajului aflaţi la bord şi-au pierdut viaţa, a anunţat marţi Ministerul Apărării rus, relatează AFP.
Spitalul Judeţean Botoşani

Situația victimelor după explozia de la un centru comercial din Botoșani. Pacient într-o stare generală bună, externat

Starea celor doi răniţi în explozia care a avut loc săptămâna trecută la Botoşani şi care au fost aduşi la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti (Floreasca) rămâne gravă, iar unul dintre aceştia a fost detubat. Un alt pacient urmează să fie externat, a anunţat marţi Ministerul Sănătăţii.

Singapore Airlines oferă 10.000 de dolari pasagerilor care au suferit răni ușoare în timpul zborului cu turbulenţe

Compania aeriană Singapore Airlines a anunţat marţi că va oferi despăgubiri în valoare de 10.000 de dolari (9.287 de euro) pasagerilor care au suferit răni uşoare în timpul zborului de luna trecută, care a fost afectat de „turbulenţe puternice”, adăugând că va discuta sume mai mari cu pasagerii care au fost grav răniţi, informează AFP.

CONFLICT ÎN ORIENTUL MIJLOCIU

RĂZBOI ÎN UCRAINA

SPORT

SOCIAL

Centrala Nucleară Cernavodă

Alertă la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Incendiu minor la una dintre pompe

Alertă la Centrala Nucleară de la Cernavodă.  Mai exact la Unitatea 2 a Centralei. Potrivit primelor informaţii ar fi vorba despre un incendiu minor localizat la una dintre pompe.

Rutina matinală, esenţială pentru mulţi lideri de succes

Rutina matinală a devenit un element esențial pentru mulți lideri de succes. Tim Cook, directorul executiv al Apple, și Bob Iger, omologul său de la Disney, sunt doar 2 dintre numeroșii CEO care aleg să înceapă ziua între orele 4:00 și 5:00.

Unu din patru români are restanțe la plata creditelor. Inflația, rata șomajului și costurile de trai, printre cauze

Românii iubesc creditele, însă scumpirile au atârnat greu în bugetul personal. Aşa că unele rate n-au mai fost achitate. Sistemul bancar românesc se confruntă cu o situație alarmantă: numărul debitorilor a atins un maxim istoric, iar rata creditelor neperformante este în creștere.

Munca de la distanță, din ce în ce mai atractivă. România vrea să atragă mai mulți nomazi digitali

În contextul unei lumi în continuă schimbare, conceptul de „nomad digital” a devenit din ce în ce mai atractiv. Vizele de nomad digital permit persoanelor să trăiască și să lucreze de la distanță într-o țară străină pentru perioade extinse, variind de la 6 luni până la un an sau mai mult. România încearcă să atragă la rândul ei acești muncitori înalt calificați care pot aduce plus valoare.

DOCUMENTAR

RECOMANDĂRI TV