Ultimele Stiri

Emisiune Realitatea.NET

Culisele Statului Paralel

Emisiune Realitatea.NET

100%

Emisiune Realitatea.NET

Raport de zi

Efectul atacului rusesc asupra sistemului energetic al Ucrainei/ Arhivă foto
Efectul atacului rusesc asupra sistemului energetic al Ucrainei: Kievul DUBLEAZĂ IMPORTURILE de electricitate, inclusiv din România
Ucraina intenţionează să dubleze, joi, importurile de electricitate, după un puternic atac rusesc asupra sistemului energetic al ţării, a anunţat Ministerul Energiei, într-o postare pe Telegram. Potrivit sursei citate, importurile ar urma să crească la 16.699 megawaţi-oră (MWh), faţă de 7.600 Mwh miercuri. România se află printre țările de unde Ucraina importă energie.

ACTUAL
















Editoriale



Realizatoarea Realitatea Plus Ana Maria Păcuraru
Ana-Maria Păcuraru | România este mai mult decât o națiune, este casa inimii mele!
România, pentru mine, este mai mult decât o națiune; este casa inimii mele. Aici am făcut primii pași, aici am învățat să vorbesc și să iubesc, aici mi-am adus pe lume primul copil și urmează sa îl aduc și pe cel de-al doilea. În România, am învățat să valorizez și să protejez patrimoniul nostru cultural. Fiecare port popular, cântec tradițional și doină este o mărturie a rădăcinilor noastre adânci. În fiecare colț al acestei țări, există ceva de văzut, ceva de învățat.


Stiri Politice




George Simion, revoltat de rezultatul discuțiilor dintre Iohannis și Biden
George Simion, revoltat de rezultatul discuțiilor dintre Iohannis și Biden: „România nu trebuie să dea arme altor state!”
George Simion a exprimat public revolta sa față de rezultatul discuțiilor dintre președintele Klaus Iohannis și omologul său american Joe Biden. Reacția sa a venit în contextul în care, după întâlnirea de la Casa Alba, Iohannis a confirmat că unul dintre sistemele Patriot deținute de România ar putea fi direcționat către Ucraina, în cazul unei posibile escaladări a conflictului din regiune.



Stiri Economice




Câți bani strânge un român care duce zilnic sticle la reciclat. Tomberoanele au fost luate cu asalt
Câți bani strânge un român care duce zilnic sticle la reciclat. Tomberoanele au fost luate cu asalt
În România, sistemul Garanție-Returnare (SGR) a devenit o oportunitate pentru mulți oameni de a câștiga bani colectând PET-uri reciclabile din coșurile de gunoi. Acest sistem, implementat recent, a înregistrat o creștere semnificativă în ceea ce privește cantitatea de PET-uri colectate, ajungând la peste 5 milioane de unități pe zi la nivel național, conform informațiilor oferite de ministrul Mediului, Mircea Fechet.

Stiri Actuale

Chiloți murdari și rupți, prezentați de o casă de modă de fițe.
Chiloți murdari și rupți, prezentați de o casă de modă de fițe. Designerul spune că lenjeria zdrențuită simbolizează luptele tinerilor de azi
In lumea modei, există tendințe și creații care pot genera controverse și discuții aprinse. Un exemplu inedit al acestui fenomen este prezentat de o casă de modă de fițe, care a ales să aducă în prim-plan chiloții murdari și rupți în ultima sa colecție, prezentată la New York Fashion Week. Designerul din spatele acestei alegeri neconvenționale afirmă că lenjeria zdrențuită simbolizează luptele tinerilor din zilele noastre, aducând în lumină aspectele mai puțin elegante și perfecte ale vieții moderne.



O lege mult așteptată de românii care stau la bloc a fost aprobată. Foto: Profimedia
O lege mult așteptată de românii care stau la bloc a fost aprobată. Ce avantaje vor avea asociațiile de proprietari, conform noului act
Locuitorii blocurilor din România au șansa să beneficieze de o nouă lege care va fi în favoarea lor, după ce a fost adoptată de Camera Deputaților. Această propunere inovatoare prevede o alocare mai mare a fondurilor europene nerambursabile, respectiv 90%, pentru finanțarea reabilitării termice a clădirilor de locuințe colective, reducând astfel presiunea asupra bugetelor locale sau ale asociațiilor de proprietari.

Stiri din Justiție





Stiri despre Vreme





Stiri din Sport